Jysk/Fynsk mesterskaber i Linieløb

Jysk/Fynske mesterskaber i Linieløb søndag den 27. maj 2018 i Vonge og omegn.

Give Cykelklub afholder for 2. gang licensløb under DCU, og i år er det afviklingen af de Jysk/Fynske mesterskaber i Linieløb.

For at give alle deltagere, trafikanter og tilskuere den mest sikre og bedste oplevelse, har vi efter aftale med Vejle og Hedensted Kommuner og Politiet ensrettet 95 % af vejene på de 2 ruter. Se ruterne under Jysk/Fynske Mesterskaber i Linieløb

Der vil blive konkurreret i 18 forskellige rækker lige fra børn under 11 år til voksne seniorer over 70 år, og der vil være cykelløb fra kl. 9.00 til ca kl. 15.00. Vi forventer mellem 400 og  500 af de bedste cykelryttere i landet, så der er virkelig mulighed for at få en stor cykeloplevelse rundt omkring på ruten og i målområdet i Vonge, når alle rytterne også mange lokale kæmper om retten til at kalde sig Jysk/Fynske mester i 2018.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.