Klubaften

Klubaften d. 8.november 2018

Torsdag d. 8 november afholdte vi klubaften for omkring 55 medlemmer. Om det var udsigten til paneret flæsk, kartofler og sovs, eller de gode emner på dagordenen vides ikke, men ikke desto mindre var det en vellykket aften, og ingen gik sultne hjem.

I løbet af aftenen blev flere punkter drøftet, men særlig et punkt vil være på sin plads at nævne her.

Gennem hele cykelsæsonen 2018 har Give Cykelklub haft en elitegruppe, som har givet Give cykelklub masser af omtale og reklame med deres gode resultater i licensløb mm.. Dette projekt fortsætter selvfølgelig også i det nye år, men med lidt udskiftning i truppen. Vi glæder os snart til at kunne præsentere de nye ryttere og målsætninger for cykelsæsonen 2019, og vi glæder os også til at følge med i deres cykelpræstationer og løbsrapporter.

Der kommer referat af mødet til alle medlemmer per mail.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.