Kristian Danielsen


Årgang 1999  –  Klasse: C

Jeg er i gang med at cykle min 5. sæson, som bliver min 4. sæson som licensrytter.

Jeg startede med at køre cykelløb i u17 klassen, hvor jeg for alvor begyndte at interessere mig for cykling. I 2015/2016 gik jeg på BGI Akademiet, hvor jeg havde cykling som sports- linje. Jeg startede igen med at køre for Give Cykelklub, men da jeg rykkede op i u19 klassen skrev jeg kontrakt med Aarhus juniorhold, hvor jeg kørte den følgende sæson. Men er nu skiftet tilbage til Give cykelklub.

Jeg har det bedst, når løbene bliver kørt hårdt, og specielt med sidevind. Jeg skal helst hjem til stregen i en mindre gruppe, og de sidste meter må gerne stige lidt. Jeg har henover vinteren fokuseret meget på at forbedre min spurt, da jeg flere gange har tabt løbene ved at ikke have det sidste skud.

Jeg vil rigtig gerne vinde løb i år, og dertil også hjælpe mine holdkammerater til sejre. Mit mål for sæsonen er at rykke op i B klassen, og hvis alt spiller også få point her.

Jeg døjede med en knæskade sidste år, som har betydet. at jeg først har kunnet begynde min træning efter nytår. Så derfor har jeg valgt at starte i C klassen i år.

Til dagligt går jeg på Campus Vejle Sportscollege, hvor jeg har gode muligheder for at kombinere min HHX-uddannelse med min sport. Jeg bruger meget af min fritid på venner og familie, og ikke mindst cykling 😊

Resultatliste:
Flere top 5 placeringer i u19
Sejr i Filskov sparløbet
Tidligere klubmester i enkeltstart, samt sæson åbningsløbet.