Jysk/Fynske Mesterskaber i Linieløb


Jysk/Fynske mesterskaber i Linieløb søndag den 27. maj 2018 i Vonge og omegn.

Give Cykelklub afholder for 2. gang licensløb under DCU, og i år er det afviklingen af de Jysk/Fynske mesterskaber i Linieløb, som vil blive afviklet på 2 ruter i Vonge og omegn søndag d. 27. maj.

Der vil blive konkurreret i 18 forskellige rækker lige fra børn under 11 år til voksne seniorer over 70 år, og der vil være cykelløb fra kl. 9.00 til ca kl. 15.00. Vi forventer mellem 400 og  500 af de bedste cykelryttere i landet, så der er virkelig mulighed for at få en stor cykeloplevelse rundt omkring på ruten og i målområdet i Vonge.

For at give alle deltagere, trafikanter og tilskuere den mest sikre og bedste oplevelse, har vi efter aftale med Vejle og Hedensted Kommuner og Politiet ensrettet 95 % af vejene på de 2 ruter. Det forløb rigtigt godt i 2017 , og det forventer vi også, at det vil gøre igen i år.

Kom til Vonge d. 27. maj og se på nærmeste hold, når alle rytterne også mange lokale kæmper om retten til at kunne kalde sig Jysk/Fynske mester i 2018. Der er “forplejningszone” for tilkskuerne ved mål/start området, og der er speaker, som løbende orienterer omkring løbenes udvikling. Så der er masser at se og høre.

Der vil løbende komme informationer om løbet på denne side og på vores facebookside:
Give Cykelklub.

Link til ruter:

Stor rute:
https://ridewithgps.com/routes/16577846

Lille rute:
https://ridewithgps.com/routes/1657770