Ladies only


Velkommen til Give Cykelklub kvindehold – Ladies Only.

Sæsonstart for Ladies Only er d. 4. april 2018.

Holdet er for alle – nybegynder som øvet – der ønsker fællesskab og godt selskab på cykelturen sammen med andre kvinder.

Vi træner hver onsdag, og når vi er nok kvindelige ryttere cykler vi sammen, ellers cykler vi med C-holdet eller det hold man ønsker.

Der er uddannede kaptajner med på holdene, der kender ruten, og sørger for at alle lærer vigtige vejfærdigheder. Som ny vil du blive guidet grundigt, men også blive trænet, så din kondition forbedres løbende, og du kan præstere mere henover sæsonen.

Vi kører på racercykler og vi cykler i  en gruppe. At køre i en gruppe er en af de bedste måder at blive bedre. Vi tager hensyn til hinanden og cykler i et roligt og jævnt tempo, så alle får en god cykeloplevelse. Vi kører sammen ud, og vi kommer altid sammen hjem. Ingen bliver efterladt på turen.

Hen over sæsonen vil der løbende være arrangementer, der understøtter det sociale fællesskab og sammenhold på tværs af niveau, erfaring og evner. Vi deltager selvfølgelig også i alle øvrige arrangementer, som Give Cykelklub tilbyder.

Og som medlem får du 3 cykelløb betalt i løbet af sæsonen. Du kan se løbene under Arrangementer.

Ladies Only deltager i kvindeløbet Tour de Femme  i  Århus d. 9. september 18 – så du har rigelig tid til at komme i form.

Ladies Only har deres egen facebookside Give Cykelklub – Ladies Only med informationer og billeder.

Vi håber, du har lyst til at cykle med!

Har du spørgsmål, kan du kontakte Hanne Bork på mail: hannebork@live.dk.