Ny medlem – indmeldelse


Hvad enten du kører racercykel på motion-  eller licens niveau, er du MEGET velkommen i vores klub!

Her i klubben går vi op i at skabe et godt cykelnetværk og skabe gode cykeloplevelser. Vores primære vision er, at der skal være plads til alle, og vores motto er, at vi kører i samlet flok ud og i samlet flok hjem.

Eneste krav til dig er, at du møder op på en egnet racercykel, cykelhjelm, lys på cyklen i lygtetændingstiden. Husk også pumpe, ekstra slange og dækjern.

Ved indmeldelsen skal du skrive en mail til givecykelklub@gmail.com for at blive registreret. Skriv også hvornår du møder op, så vi har mulighed for at tage godt imod dig og guide dig de første cykelture med os.

Du  bedes oplyse følgende i forbindelse med indmeldelsen:

  • Navn
  • adresse
  • mobilnummer
  • mail
  • fødselsdag (ddmmyy)

Kontingentet udgør for hele året 2019: kr. 600 for voksne og kr. 400,- for ungdom.
Hvis du melder dig ind efter d. 1. august er kontingentet halv pris for resten af året, dvs. voksne kr. 300,- og ungdom kr. 200,-.
Under menuen kontingent kan du læse om dine fordele ved at være medlem af Give cykelklub.

MobilePay nr.: 56646

eller

Klubbens konto: Jyske Sparekasse 0867-6581800477

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte for Voksne: Kurt Gjødsbøl mobil 21420462 eller Brian Sandfeld mobil 21735955 og Ungdom: Kim Thomsen 75739434

Vi kan, som klub holde både kontingentet og klubtøjet på et rimeligt niveau prismæssigt, fordi vi har flere sponsorer, som støtter os. Husk derfor at støtte disse.

Velkommen til Give Cykelklub