Licensafdelingen er en del af Give Cykelklub og hører under Ungdom- og Licensudvalget.

Afdelingen er fuldt integreret i klubben, og har således ingen særskilt økonomi eller vedtægter. Licensholdere har de samme rettigheder som klubbens øvrige medlemmer.

Licensryttere i Give cykelklub er bredt repræsenteret i alle aldersgrupper og klasser.

Give Cykelklub betaler DCU-licensgebyret (chip til tidstagning betaler du selv), når du har betalt kontingent i Give Cykelklub. Du kan tegne en DCU-licens via DCU´s hjemmeside under medlem.
Bemærk dog, at du ikke kan få betalt licensen og/samt få betalt motionsløb indenfor samme år.

Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte:

Jan SandholmUngdoms og licensudvalg
Send email
Kim ThomsenUngdomstræner
Send mail

Synes du godt om dette? Del det på din platform.

Tilmeld dig til vores nyhedsbreve

Hvis du gerne vil følge med i hvad der sker i en aktiv cykelklub, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.