Det sociale fællesskab

Her i klubben går vi op i at skabe et godt cykelnetværk, og at du får en god oplevelse af at dyrke motion på cyklen sammen med andre.

Vi har hold, der passer til alle tempi. Du cykler sammen med ligesindede og inden start mødes vi alle, og deler os op i 4 hold afhængig af gennemsnitshastigheden.

Der køres ture i området på mindre befærdede veje og turene starter på Give stadion (campingpladsen) og slutter altid på Torvet.
Vi cykler sammen ud og vi cykler sammen hjem…Vi hjælper hinanden ved defekt (også de mekaniske…)…der efterlades aldrig nogen på egen hånd.

Vi overholder altid vores Kodeks for holdtræning

Der arrangeres flere fælles ture henover året – disse kan du læse mere om i vores kalender, på vores facebook side eller i vores facebook gruppe for medlemmer.

Vi ser frem til mange gode timer på landevejene.

Der køres normalt ud i 4 grupper:

  • Hold A – gennemsnitshastighed ca. 30,
  • Hold B – gennemsnitshastighed ca. 28,
  • Hold C – gennemsnitshastighed ca. 26.
  • Hold D – gennemsnitshastighed ca. 24.

De nævnte gennemsnitshastigheder skal betragtes som vejledende, idet de afhænger af vejret, terræn, og af hvornår på sæsonen, det er. Vi ved af erfaring!, at jo længere vi er henne på sæsonen – jo hurtigere bliver der kørt. Men for at undgå, at man bliver “savet” over på holdet og/eller ikke tør rykke op, lægger vi vægt på en god og tydelig forventningsafstemning inden start, og hermed undgå en dårlig cykeloplevelse.
Af hensyn til sikkerheden deles et hold, hvis der er mere end 12 ryttere. Det vil altid være holdlederen/kaptajnen, som vurderer om holdet skal deles.

Holdene deles op inden start ved at hver enkelt kaptajn angiver længde og type på ruten samt ca. hastighed for hvert sit hold.

Holdene kører altid i forhold til langsomste rytter. Dog vil kaptajnen indlægge bakkespurter og byspurter for de hurtige.
Som rytter er det tilladt (samt forventet) at man siger fra hvis det går for stærkt.

Vi ser frem til mange gode timer på landevejene.

Synes du godt om dette? Del det på din platform.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for at modtage nyheder fra klubben direkte i din indbakke.