Hvad enten du kører cykel på motion- eller licensniveau, er du MEGET velkommen i vores klub!

Her i klubben går vi op i at skabe et godt cykelnetværk og skabe gode cykeloplevelser. Vores primære vision er, at der skal være plads til alle, og vores motto er, at vi kører i samlet flok ud og i samlet flok hjem.

Eneste krav til dig er, at du møder op på en egnet cykel, cykelhjelm, lys på cyklen i lygtetændingstiden. Husk også pumpe, ekstra slange og dækjern.

Ved indmeldelsen kan du skrive en mail til givecykelklub@gmail.com for at blive registreret. Skriv også hvornår du møder op, så vi har mulighed for at tage godt imod dig og guide dig de første cykelture med os.

Efter afsluttet indmeldelse og betaling, er det vigtigt at ansøge medlemskab af facebook gruppen for medlemmer. I gruppen informeres man om alt fra planlagte ture, begivenheder, nyheder osv.

Du  bedes oplyse følgende i forbindelse med indmeldelsen.:

  • Mobilnummer
  • fødselsdag (dd-mm-åå)

Ved tilmelding skal du huske at overføre kontinget indbetalingen til klubbens konto: 0867-6581800477.
I kommentarfelt skriv: navn + motion/licens/ungdom

Prisliste findes på siden kontingent

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” offset=”0″ orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”pagination” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_border_color=”var(–awb-color4)” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”var(–awb-color4)” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ /]

Synes du godt om dette? Del det på din platform.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for at modtage nyheder fra klubben direkte i din indbakke.